Az élet örök zajolásban van, ezt az platóni tételt az is fejébe véste, akinek nincs zajolásban. És azt is tudja, hogy a nő sokféle. Karakterben, fazonban, morálban, mell-, fenék-, és ajakmechanikában színesebb a szivárványnál (édespics', hényféle vörös!). A platóni tézis egyenesági leágazása, hogy a szerelem múlékony, és ha a nő lezárta, akkor többnyire le van zárva, és ha lezárta, számlát csinál. Mit kellett tennie, mennyi a kiadása, mekkora a bevétele. Amikor a tiszta bevételt lebontja eseti tételre, tisztán megmutatja magát a db/Ft arány. Hogyan szakadt le a kapcsolatról, mennyije maradt.


B. István (51) vállalkozó első szívműtétje után ismerkedett meg Csisztu Zsuzsikával (34). Megállapítása szerint „a kislány" - ahogyan mindig emlegette - sokféleképpen segítette a szívbeteg vállalkozó gyógyulását. Azt meghisszük. Hat boldogsággal, gyógykezelésekkel teli év után most újra aggódhatnak a barátai, minthogy újabb szívműtét vár rá. Viszont a korábbi betegségből való kilábalásban komoly segítséget nyújtó Csisztu Zsuzsi szó nélkül lelépett. A férfi - természetesen - kardiológiai kezelések közben is szereti édes kis feleségét.


A szerelemnek van néhány nagyméretű, kézzelfogható jele. Példának okáért a százmilliós törökbálinti kiskastély, amely kiskastély Zsuzsi tulajdona. A szívbeteg férj - nyilván a terápia részeként - lazán Zsuzsira íratta, magának csak a haszonélvezeti jogot tartotta meg. A szerződésben talán benne van, talán nincs, hogy el nem adhatja, ki nem rúghatja a férjet a lakásból, de - mint minden - ez is a jövő zenéje. Olyan szerződés nincs és soha nem volt, amit ne lehetne lerobbantani talpazatáról.


De ne így. Ne ilyen gonoszul. Legyünk kedvesebbek, van annyi tapasztalatunk, hogy megértőbbek, belátóbbak legyünk. Nem két házasságot láttunk tönkremenni, miután „felépül végre a házunk". Amikor az asszonynak be kellett állnia malter és téglahordónak. De fájront után még meg kellett főznie a kőművesek és a segéderő másnapi ebédjét. Szörnyű. Rámehet a terápiás szerelmi kapcsolat. A munka és az erőfeszítés összetartja a párt, miután a rabszolgamunkának vége, nézik egymást, képtelenek mit kezdeni egymással. Itt mondjuk nem egészen így történt, malter nem volt, főzés sem: a liba alá csúsztatták a kacsalábon forgót. Legyen boldog. Mert megérdemli.


Ráadásul egy szívbeteg nem szedhet Viagrát, igaz-e. Mert egyből feldobja a bakancsot. Ha a szíves férj nem áll rosszul euró dolgában, márpedig erről aligha lehet szó, vásárolhat eseti szexpartnert, kettesével is rendelheti, mint a pizzát, de ki tudja, „a kislány" mit óhajt, hogyan óhajtja. Lehet, számára létszükséglet a bujkálás izgalma, a rejtőzés.


És a film! Hoppá, ki ne felejtsük otromba módon, hogy aki belekóstolt a filmiparba, súlyos, nem gyógyuló nyomot hagy a lelkén. Lehet, Zsuzsi az olimpia után belehasít a filmiparba a sikeres, mondhatni tomboló premier után. A férj, aki anno azt ismételgette, amikor Csisztu Zsuzsi (szerinte csak hasonlít) sajátos filmszerepében sorra fagyasztotta le a szervereket: „Ne bántsuk ezt az édes kislányt." Most pedig: „Nem fogom megtagadni. Nagyon szerettem és szeretem. Pedig már meg kellett tanulnom, hogy milyen karrierista ez a kedves nő."


Csisztu Zsuzsi is megnyilvánul, mert miért ne: „Milyen áldozatokat tudunk majd hozni a másikért? Egy biztos: bárhogy döntünk, a legbölcsebb utat kell keresnünk, hiszen mindkettőnk boldogsága és biztonsága a tét." „Érző lény vagyok." - mondja. Hehe.
A nő - így Platón - racionális ösztönlény. Amint kilép a folyóból, számol. A sikeres, ügyes, gátlással, erkölccsel, morállal le nem fékezett nőre arany ragad. Levakarja, elosztja.18 éven felülieknek!

Enveco Free Stat

Hírek 2005


Friss hírek >>


Csisztué a villa


Csisztu nem viheti a törökbálinti villát


Szó nélkül hagyta el a férjét


Válságban Csisztu házasága


Elindult Csisztu honlapja


Csisztu blogja


Képek 02


Celeb képek

2Z Fotó& Média

CSISZTU ZSUZSA


> VIDEÓ LETÖLTÉS ITT


> FIRST GALLERY


> 2ND GALLERY


> 3RD GALLERY


> PICTURES


> 4TH VIDEO


> FORUMPORNO SERIES


> FIRST GALLERY


> 2ND GALLERY


> 3RD GALLERY


> LINK'S